Toimitus & Palautus

Toimituskäytäntö

Tarjoamme nopeita toimituksia kaikkialle maailmaan. Tervetuloa keräämään tämä sivusto ja kerro ystävillesi ja perheenjäsenillesi hyvää shoppailua!

1. Kun teet tilauksen, saat heti tilauksen vahvistusviestin. Jos et saa vahvistusviestiä, ota heti yhteyttä.

2. Vahvista toimitusosoitteesi ennen maksua. Sinun on parasta jättää puhelinnumero ottaaksesi yhteyttä. Anna kelvollinen sähköpostiosoite ja tarkista päivitetyt tiedot sähköpostista oston jälkeen.

3. Tuotteet lähetetään yleensä 12–24 tunnin kuluessa maksun todentamisesta (lauantai ja su. Sekä suurin osa kansallisista vapaapäivistä).

4. Käytämme tavaroita yleensä DHL: llä, EMS: llä, UPS: llä tai FedEx: llä suoraan kotiovellesi. Varmista, että olet kotona, kun paketti saapui ovellesi.

5. Kun lähetämme paketin, lähetämme sinulle seurantanumeron, kun se on saatavilla. Paketin kuljetusaika kestää yleensä 5–10 arkipäivää määräpaikasta, lomista ja postipalvelun ulkopuolella olevista tekijöistä riippuen. Jos sinulla on vähän viivettä, ota enemmän kärsivällisyyttä. Kiitos paljon tuestanne.

Vaihtomenettely

1. Hyväksymme täyden hyvityksen vain tuotteille, joissa on meille aiheutuneita ongelmia.

2. Hyväksymme väärän koon tai värin vaihdot 10 päivän kuluessa alkuperäisen tilauksen lähetyspäivästä. Ota yhteyttä meihin tilaustunnuksellasi ja tilaustiedoilla, jotka auttavat sinua. Palaute nyt!

3. Sinun on otettava yhteyttä meihin, ennen kuin lähetät tavarat takaisin, me annamme oikean palautusosoitteen. Kaikkien meille takaisin lähetettyjen tuotteiden on oltava alkuperäisessä kunnossaan. e. ei ole kulunut, muutettu tai pesty, kaikki merkinnät kiinnitettynä. Kuluneet tai likaiset esineet palautetaan sinulle takaisin.

4. Emme kata vaihtojen lähetyskustannuksia, olet vastuussa vaihdettujen tuotteiden palautuspostista ja lähetyskustannuksista sinulle palautettaessa. Suosittelemme, että lisäät seurannan ja vakuutuksen lähettäessäsi tuotteita meille omaksi suojaksi, koska emme voi olla vastuussa kadonneista lähetyksistä. Lähetys- ja käsittelykuluja ei palauteta.

5. Lähetä meille sähköpostitse seurantanumero, kun lähetät paketin takaisin.

Palauttaa politiikan

1. Sallimme palauttamisen vain tuotteille, joissa on meille aiheutuneita ongelmia, toivottavasti ymmärrystäsi.

2. Voit palauttaa tuotteesi täyden hyvityksen (vähennettynä postikulut), jos ne ovat avaamattomia ja myytävässä kunnossa alla olevaan osoitteeseen.

3. Lähetä meille palautusosoite ennen lähettämistä, ennen kuin lähetät tuotteet takaisin ja kerro meille, mitä tuotteita palautat. Varmista, että tuotteet on pakattu turvallisesti. Emme voi ottaa vastuuta tavaroista, jotka katoavat tai vahingoittuvat palautusprosessin aikana. Siksi pyydämme, että kysyt postitodistusta palauttaessasi tuotteita postitse. Kun olemme vastaanottaneet tuotteet, hyvitys tapahtuu 14 päivän kuluessa.

4. Tavarat on palautettava 7 päivän kuluessa vastaanottopäivästä, ja ne sisältävät kaikki alkuperäispakkaukset ja etiketit. Hyvitämme alkuperäisen maksutapasi, pois lukien 20% uudelleen varastointi- / käsittelymaksu, käsittely- ja lähetyskustannukset, joita meiltä ei palauteta. Kaikki tavaran palauttamiseen liittyvät toimituskulut ovat kuluttajan vastuulla.