Yksityisyyssuojatiedote

Tietosuojailmoitus

Tämä tietosuojakäytäntö selittää yleisesti, kuinka suojaamme henkilökohtaisten tietojen yksityisyyttä. Sitä sovelletaan kaikkiin henkilökohtaisiin tietoihisi, jotka annat rekisteröidessäsi meille.

Mitä tietoja keräämme?

Sinulta keräämämme henkilötietojen tyypit riippuvat keräilyolosuhteista ja pyytämäsi palvelun tyypistä. Esimerkiksi, kun haluat ostaa tuotteen tältä verkkosivustolta, voimme kerätä tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitusosoite, laskutusosoite ja muut ostoksesi kannalta merkitykselliset tiedot.

Koska lain mukaan vaaditaan suostumuksesi "arkaluonteisten tietojen" keräämiseen, oletamme, että olet suostunut kaikkien tietojen keräämiseen meille tämän käytännön mukaisesti käytettäväksi, ellet kerro meille toisin.

Kuinka keräämme tietoja

Voimme kerätä sinusta henkilökohtaisia ​​tietoja, kun vierailet verkkosivuillamme, kun käsittelet kanssamme verkkosivustomme kautta tai kun olet yhteydessä meihin henkilökohtaisesti. Emme kerää henkilökohtaisia ​​tietoja ilman suostumustasi. Katsomme, että suostumuksesi myönnetään, kun olet täyttänyt kentät, jotka ovat tarpeen tapahtuman helpottamiseksi tämän verkkosivuston kautta.

Kuinka käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi

Kerää yleensä henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

1. Helpottaaksesi pääsyä verkkosivustoillemme, tuotteisiimme ja palveluihimme

2.Toidaksesi meiltä tilaamiasi tuotteita

3. Toimittaa sinulle tietoja tuotteistamme ja palveluistamme

4.Pyydä mielipiteesi tuotteistamme, palveluistamme, markkinoinnista ja verkkosivustosta.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Voimme paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi muille siihen tarkoitukseen, jota varten tiedot on kerätty, tai niihin liittyviin tarkoituksiin, esimerkiksi suorittaaksesi kaupan puolestasi tai toimittaaksesi sinulle ostamasi tuotteen. Sitoudumme ulkopuolisiin urakoitsijoihin suorittamaan meille palveluja, joihin kuuluu urakoitsijamme henkilökohtaisten tietojen käsittely. Esimerkiksi tällä hetkellä kolmansien osapuolien kanssa:

1. Toimita tällä sivustolla ostettuja tuotteita

2. Tarjoa sähköinen varainsiirto, luottokorttien käsittely ja siihen liittyvät palvelut

Henkilötietojesi suojaus

Olemme toimittaneet henkilökohtaiset tietosi turvallisesti, emmekä kauppaa, vuokraa tai myy. Otamme kaikki kohtuulliset toimenpiteet pitääksemme kaiken turvatun tiedon sinusta. Henkilökohtaiset tiedot voidaan tallentaa sekä sähköisesti tietokonejärjestelmäämme. Palomuurit, salasanat, virustorjuntaohjelmat ja sähköpostisuodatin suojaavat kaikkia sähköisiä tietojamme.